linken

De erkende osteopaten in Maastricht verbinden zich via een website, osteopathiemaastricht.

‘Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Osteopathie’ heeft een nieuwe site, erg goed dat er aan de weg getimmerd wordt!!!
www.swoo.nl

OSEAN is een groep gelijk gestemde opleidings instellingen voor osteopathie die een internationale missie delen: …
www.osean.com

Collega osteopaat met wie ik intensief samenwerk.
Bram Gerlag Osteopathie

Osteopathie kan logopedie goed aanvullen, dit is mooi te meten bij stem opnames tijdens de logopedie sessies. Gespannen nekspieren, nekwervels, kaakgewricht of slikspieren…  samen kom je verder.
logopediemaastrichtoost

Osteopathie maakt los wat vast zit, daarna volgt verdere revalidatie. Blij iemand te hebben gevonden die als oefentherapeut ook in systemen van spieren denkt: Sabine Lemeer.
mensendieck-maastricht

Of het nu gaat om een geurlogo van een bedrijf, het op geur zetten van een aria of het begeuren van een school, geur opent het hart en spreekt tot het brein. Ik heb van geur mijn vak gemaakt. Graag deel ik mijn expertise met u.
Tanja Schell
Geurlab

Core stability en power house training; erg belangrijke oefeningen die opnieuw leren hoe bewegen begint vanuit de romp, Aisha legt de lat hoog!
Spring Pilates

Training na revalidatie of gewoon als hobby; Tunde levert op maat! binnen of buiten / individueel of in groepen; alles kan.
www.trainingmaastricht.com

Wil je beter functioneren in relaties of op je werk en je meer thuis voelen in je eigen lichaam?  Tridance is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching in Maastricht.
www.tridance.nl

Voor wie de relatie tussen lichaam en emotie eens verder wil onderzoeken.
www.haptonomie-gorter.nl

Instagram